Prehľad všetkých predností produktu - DG 7440 Automatická príprava menu Kompletné menu Príprava viacerých chodov súčasne: teplota, čas prípravy a postupnosť sa určia automaticky. Veľký ohrevný priestor, veľká úžitková plocha Maximálna ponuka miesta: Nízky ohrevný priestor a veľká úžitková plocha pre súčasnú prípravu viacerých porcií. Nerezový ohrevný priestor s ľanovou štruktúrou Vysoká kvalita a jednoduchá údržba: všetky naše parné rúry sú vybavené nerezovým ohrevným priestorom. Automatické programy Vždy dokonale pripravené: Optimálne a pohodlne pripravujte rôzne jedlá – s istotou úspechu. DualSteam Vynikajúca chuť: Para sa rovnomerne a rýchlo rozdelí, vďaka čomu si môžete vychutnať optimálne výsledky varenia. Varenie Sous-vide Pre intenzívnu chuť: Pri nízkej teplote sa vákuované pokrmy pripravujú mimoriadne šetrne. Rozmanité možnosti využitia Splnia všetky želania: Naše parné rúry vám ponúkajú rôznorodé možnosti využitia. Automatická príprava menu Príprava viacerých chodov súčasne: teplota, čas prípravy a postupnosť sa určia automaticky. Patentovaná redukcia pary* Bezpečne a komfortne: Dvierka sa dajú otvoriť bez rušivého oblaku pary a pokrmy sa dajú okamžite vybrať. EP1714083 US 8766143 Veľký zásobník na vodu Vďaka veľkému objemu 1,5 l môžete variť dlhšie bez prerušenia. Externá výroba pary Únik pary mimo priestoru na varenie zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa a zaisťuje ľahké čistenie. LED osvetlenie Spot on: Bodové LED svetlo optimálne osvieti ohrevný priestor a je súčasne zvlášť energeticky úsporné. Priehľadné dvierka Dokonalý výhľad na jedlo vďaka praktickým priehľadným dvierkam. Varenie nezávislé od množstva Vždy rovnaká doba prípravy: či 100 g alebo 1 kg, doba varenia zostáva vždy rovnaká. Automatické udržiavanie teploty Žiadne okamžité vychladnutie: pokrmy sa ešte 15 minút po ukončení doby prípravy automaticky udržiavajú teplé. Prílohy Prílohy: zemiaky, ryža alebo cestoviny sa hodia ku každému jedlu a disponujú skvelými výživovými hodnotami. Dezerty To najlepšie na koniec: v parnej rúre Miele môžete najrozmanitejšími spôsobmi pripravovať aj dezerty. Zelenina Prirodzenosť nadovšetko: šetrná príprava v parnej rúre zachováva prirodzenú chuť a navyše je zdravá. Zbavenie šupky Jednoduché zbavenie šupky: paradajky, nektárinky, mandle a iné potraviny zbavíte šúp už za 1 až 4 min. Polievky Krémové či číre – obľúbeným predjedlom sú polievky najrozličnejších chutí. Výroba jogurtu Domáca výroba: iba za 5 hodín si môžete pri 40 °C v parnej rúre vyrobiť vlastný jogurt. Dezinfekcia detských fliaš Za 15 minút bez choroboplodných zárodkov: rýchla a jednoduchá dezinfekcia detských fliaš pri 100 °C. Ryby a morské plody Zdravé potraviny z mora: ryby a morské plody sa perfektne uvaria a zachovajú si svoju arómu a tvar. Mäso Krehké a šťavnaté: mäso z parnej rúry boduje svojou intenzívnou chuťou. Varenie vajec Namäkko, tak akurát či natvrdo? Iba za niekoľko minút uvaríte pri 100 °C to správne raňajkové vajíčko Zohrievanie Ako čerstvo navarené: jedlá zo včera možno iba za niekoľko minút perfektne ohriať pri 80 až 100 °C Zohrievanie vlhčených utierok Profesionálna starostlivosť: podajte svojim hosťom k elegantnému menu aj vlhčené utierky z parnej rúry Miele. Sterilizácia zaváraninových pohárov Ideálna príprava: optimálna dezinfekcia pohárov na zaváranie ovocia. Blanšírovanie Optimálna príprava: blanšírujte ovocie či zeleninu, aby ich bolo následne možné uchovať v čo najlepšej kvalite. Rozmrazovanie Šetrné rozmrazovanie: zamrznuté potraviny môžete šetrne rozmrazovať pri ideálnych teplotných podmienkach 60 °C. Kysnutie cesta Nadýchané a vláčne: vďaka tomuto multifunkčnému talentu sa vám pri 40 °C podarí aj kysnuté cesto. Roztápanie čokolády Sladké pokušenie: pri 90 °C sa čokoláda roztopí bez hrudiek či prihorenia – na koláče či sušienky. Odšťavovanie Premeňte ovocie na chutnú šťavu či želé: vďaka funkcii parného odšťavovania ich získate mimoriadne šetrne. Zaváranie Dlhá trvanlivosť: v parnej rúre možno mimoriadne pohodlne zavárať ovocie, zeleninu, mäso či párky. Varenie Sous-vide Maximálny pôžitok z chuti: mäso, zelenina alebo ovocie uvarené pod tlakom zabezpečia maximálny chuťový pôžitok.